I-au rupt inima în două! Ce s-a întâmplat cu Kinsey Wolanski, modelul care a intrat pe teren la Madrid


Într-o finală a Ligii Campionilor la fotbal (Liverpool – Tottenham 2-0) fără prea multă sare şi piper, tânăra de 22 de ani Kinsey Wolanski a „aprins” ostilităţile atunci când i-a păcălit pe organizatori şi a pătruns aproape goală pe terenul din Madrid.


În căutare de publicitate atât pentru ea cât şi pentru iubitul Vitali Zdoroveţki (a cărui site pentru adulţi era scris pe costumul de baie al blondinei), Kinsey a reuşit peste noapte să-şi crească numărul de „urmăritori” de pe Instagram de la 300.000 la 2,5 milioane.

Ei bine, din cauze necunoscute încă, utilizatorii reţelei de socializare nu mai pot intra acum pe contul lui Kinsey. „Instagramul meu a fost spart”, s-a plâns modelul pe Twitter, alăturând un emoticon sugestiv, o inimă ruptă în două.

„Au fost cele mai nebune 24 de ore din viaţa mea!!! Faceţi lucrurile care vă sperie, ieşiţi din zona de confort. Eu trăiesc pentru aceste momente care îmi fac inima să tresară. Îmi place adrenalina şi îmi place să fac lucruri nebuneşti”, a adăugat Kinsey, justificându-şi spectaculoasa apariţie de la finala Ligii Campionilor.

De la stadion mi-au dat un halat de spital şi m-au dus la secţia de poliţie. M-au ţinut acolo vreo cinci ore, apoi m-au lăsat să plec”, a precizat americanca într-un scurt interviu la un post de radio din Australia.

Acest fund e faimos acum!”, a fost remarca iubitului lui Kinsey, care la rândul său a reuşit să întrerupă mari evenimente sportive. Astfel, Vitali Zdoroveţki a traversat terenul în timpul finalei Campionatului Mondial din 2014 şi a pătruns în spaţiul de joc la finala campionatului nord-american de baschet (NBA), în 2016

related posts

Modifică setările cookies