Ianis Hagi a cheltuit o avere pentru cererea în căsătorie de la Paris. Cât a costat inelul de logodnă oferit Elenei


Ianis Hagi a vrut să-i ofere iubitei sale o cerere în căsătorie memorabilă așa că nu s-a uitat la bani. Fiul lui Gică Hagi a îngenuncheat în fața Elenei Tănase într-un cadru de vis, la Paris, și i-a oferit un inel cu diamante. 


Potrivit Cancan, fotbalistul ar fi cheltuit în jur de 100.000 de euro pentru escapada romantică. Doar pentru bijuteria cu diamante, fotbalistul ar fi scos din buzunar 50.000 de euro. 

În imaginile postate pe Instagram, Ianis Hagi apare mândru în camera de hotel și le prezintă urmăritorilor săi bijuteria cu care a cerut-o de soție pe Elena Tănase. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai jos)

Fiul lui Gică Hagi a făcut pasul cel mare la Paris, capital Franței. Cuplul s-a cazat la un hotel exclusivist, de unde se poate admira Turnul Eiffel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Ianis Hagi și Elena Tănăse formează un cuplu de câțiva ani, însă abia în anul 2021 au recunoscut oficial că sunt împreună. 

Familia Elenei Tănase este înstărită și cunoscută pe plan local, potrivit Cancan. Tânăra mai are un frate mai mare, pe nume Dimci Tănase. Potrivit presei locale, Gica Hagi a participat la botezul copilului fratelui Elenei Tănase, iar cele două familie au o relație de prietenie. 

Fotografii: Instagram

related posts

Modifică setările cookies