Îl mai știi pe James? Cum arată acum vampirul rău din Twilight și cât de adorabili sunt cei trei copii ai săi


James, vampirul cu plete lungi și blonde din The Twilight Saga, arată acum complet diferit. Chiar dacă în viață reală Cam Gigandet este șaten și are părul ceva mai scurt, actorul încă se poate laudă cu fizicul de invidiat care a făcut o mulțime de doamne și domnișoare să suspine.

Tag-uri:

Cam este unul dintre actorii care joacă adesea roluri negative, deși el însuși afirmă în trecut că nu se regăsește foarte mult în personajele respective, dar că și-ar dori să fie atât de puternic în viață reală. Fanele sale însă nu par deranjate de acest lucru, ceea ce nu este de mirare, dacă ne amintim de cât de mult sex-appeal a dat dovadă în rolul lui James.

 

Actorul în vârstă de 36 de ani și iubita să, Dominique Geisendorff, în vârstă de 34 de ani, au împreună trei copii care par să fi moștenit toate trăsăturile frumoase ale părinților lor.  Cam și iubita să postează adesea imagini cu cei mici pe rețelele de socializare,  dar și cu ei înșiși, declarându-și iubirea în mod public ori de câte ori au ocazia.

 

Everleigh, în vârstă de 10 ani, Rekker, în vârstă de 6 ani și mezina Armie, de doar 3 luni, au parte de toată dragostea părinților lor, Cam intruchipand cu succes imaginea unuia dintre cei mai sexy tătici de la Hollywood.

 

 

 Vezi în GALERIA FOTO ce familie superbă are Cam Gigandet 

FULLSCREEN
Îl mai știi pe James? Cum arată acum vampirul rău din Twilight și cât de adorabili sunt cei trei copii ai săi
  • /


related posts