Îl mai știi pe puștiul simpatic din Stuart Little? Acum are 28 de ani și este tot numai mușchi


La doar 6 ani devenea celebru, atunci când a apărut alături de Tom Cruise în filmul Jerry Maguire, iar câțiva ani mai târziu a cucerit inimile tuturor cu rolul din seria Stuart Little. 


Între timp, s-a schimbat radical, a renunțat la ochelarii rotunzi și la freza ciufulită și s-a apucat de sala. Acum, la 28 de ani, tânărul Jonathan Lipnicki este un pachet de mușchi! 

 

Jonathan Lipnicki încearcă să șteargă din mintea cinefililor imaginea puștiului simpatic din filmele Jerry Maguire și Stuart Little și să o schimbe cu cea a unui bărbat în toată firea!  ]n continuare, Jonathan este la fel de pasionat de actorie, dar și de fitness, asta dacă ținem cont de faptul că acum este un pachet de mușchi! 

 

 

 

California Summer with my kid who is a terrible hiker @dennylipnicki

O postare distribuită de Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) pe

 

 

VOD September 8th. @victoriakonefal, @timabell and I. Tim looks super handsome in this role.

O postare distribuită de Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) pe

Pe contul lui de Instagram, acolo unde este urmărit de peste 127.000 de persoane, Jonathan postează perodic fotografii în care este la bustul gol și reacțiile admiratoarelor lui nu întârzie să apară.

 

Deși a fost în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, copilăria lui nu a fost ușoară. Tânărul a declarat că a fost mereu tachinat de colegi după ce a jucat în filmele Jerry Maguire și Stuart Little și mulți îi spuneau că nu va mai jucat în nicio altă producție de succes. Acest scenariu l-a urmărit până în adolescență și a devenit un adevărat coșmar pentru el. Totuși, a reușit să găsească forță necesară pentru a-și urmă visul. Jonathan a jucat de-a lungul anilor în peste 45 de producții cinematografice.   

 

 

#TBT Damn... it’s Van Damme @jcvd

O postare distribuită de Jonathan Lipnicki (@jonathanlipnicki) perelated posts