Îl soarbe din priviri. Jennifer Lopez, îndrăgostită nebunește de Ben Affleck la premiera celui mai nou film al actorului


Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au purtat ca doi îndrăgostiți la cea mai recentă apariție pe covorul roșu. Cuplul a bifat prezența la premiera filmului "The Tender Bar", cu Affleck în rolul principal.


“Bennifer” a făcut din nou senzație pe covorul roșu. Jennifer Lopez a fost imaginea perfecțiunii într-o superbă rochie vaporoasă, creată de Elie Saab.  Cu un decolteu uriaș, rochia i-a atras pe paparazzi ca un magnet. Jennifer Lopez pare să fi purtat pe sub ținuta transparentă o pereche de colanți modelatori.

Cei doi nu s-au sfiit să își arate iubirea în fața camerelor foto. Jennifer Lopez l-a sorbit din priviri în continuu pe Ben Affleck, iar acesta s-a purtat cu tandrețe cu ea.

Cu câteva ore înaintea premierei, paparazzii fost pe urmele celor doi și i-au surprins la cumpărături, alături de fiica lui J Lo. Îmbrăcată casual și mai puțin aranjată ca de obicei, Jennifer Lopez a demonstrat că are și ea momente în care arată ca o femeie obișinuită, nu ca o divă de la Hollywood.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos!

 

related posts

Modifică setările cookies