Ileana Lazariuc, fotografie rară pe Instagram. Cum arată acum fosta soție a lui Ion Ion Țiriac


După o lungă absență de pe conturile de socializare, Ileana Lazariuc a postat o fotografie care i-a luat prin surprindere pe fani. Fiica Anastasiei Lazariuc arată ca o puștoaică la 39 de ani. 


Fire discretă, Ileana Lazariuc s-a ținut departe de social media după separarea de Ion Țiriac Jr., bărbatul căruia i-a dărut doi copii. Cei doi au format timp de 17 ani unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. 

Fotomodelul și fiul magnatului Ion Țiriac au decis să-și spună adio în 2017, după ce în ultimii doi ani de căsnicie nu s-au mai comportat ca soț și soție, ci doar ca doi părinți pentru băieții lor: Alexandru și Nicholas.

Dacă Ion Țiriac Jr. s-a logodit recent cu tenismena Sorana Cîrstea, despre Ileana Lazariuc nu se știe mare lucru. 

Ceea ce au remarcat internauții la ultima fotografie postată de Ileana este faptul că timpul a stat în loc pentru frumoasa fiică a artistei Anastasia Lazariuc. Ileana are același trup tras ca prin ele și arată senzațional. 

Mai multe poze in GALERIA FOTO de mai jos

“Ești exact ca acum 26 de ani!”, “Superbă”, "Ești atât de frumoasă" - sunt câteva dintre complimentele făcute de fani. Chiar și buna ei prietenă, Lili Sandu, a fost surprinsă de fotografia postată de Ileana. 

Deși postează rar fotografii, atunci când o face Ileana este asaltată de mesaje. Fotomodelul publică imagini de la ședințele foto la care participă, sau selfie-uri în care apare fără strop de machiaj. „Cea mai frumoasă româncă! De departe!”, i-a scris un internaut la o fotografie în care Ileana se plimbă pe plajă într-o rochie superbă.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Miliția modei by Costi Diță - „Doamna Beyonce are flăcări pe piept”

 

related posts

Modifică setările cookies