Ileana Lazariuc și Țiriac Jr., schimb amuzant de replici pe Instagram: “Confunzi total”


La începutul lunii octombrie, în presă au apărut informații potrivit cărora Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Țiriac ar fi divorțat.


Cele două vedete au confirmat la scurt timp zvonurile, însă au precizat că despărțirea s-a produs în urmă cu aproximativ doi ani și că doresc ca viața lor să rămână departe de ochii și urechile publicului, așa cum s-a întâmplat și până acum. Mai mult decât atât, Ileala Lazariuc și Țiriac Jr. au afirmat că au rămas în relații foarte bune.

În urmă cu doar câteva zile, fosta noră a lui Ion Țiriac a postat pe Instagram o fotografie în care apare stând pe o geantă foarte mare, iar imaginea l-a făcut pe fostul soț al vedetei să lase un comentariu amuzant.

“Bagajul unei femei pentru o escapade de weekend”, a scris Ileana Lazariuc în dreptul imaginii, după care a venit replica lui Țiriac Jr.: “Minți total! În geanta aia aveai doar pantofii, hainele erau deja în mașină”.

Ileana Lazariuc nu a vrut să rămână datoare, astfel că i-a răspuns fostului ei soț: “Confunzi total! Erau patru genți la fel. În asta erau doar sacoșele de plajă și cremele tale și ale mele, pentru că nu mai aveai tu loc în valiza ta”.

Vezi și: Ion Tiriac, mandru de fiica sa

FULLSCREEN
Ileana Lazariuc și Țiriac Jr., schimb amuzant de replici pe Instagram, după divorț: “Confunzi total”
  • /

related posts