Ilie Năstase divorțează din nou! Motivul care a dus la ruptură


A fost căsătorit de cinci ori, însă se pare că niciodată nu a fost cu noroc! Ilie Năstase este din nou foarte aproape de divorț, după ce Ioana, partenera lui, a decis că nu mai dorește să formeze un cuplu cu fostul sportiv.


Potrivit jurnaliștilor de la Click, Ioana și Ilie Năstase treceau de câteva luni prin momente nu tocmai bune, iar acum ea s-a hotărât să divorțeze și așteaptă ridicarea restricțiilor din România, pentru a putea merge la notar. Din câte se pare, cei doi soți nu mai locuiesc împreună și este doar o chestiu de zile până când nu vor mai fi nici în acte soț și soție.

Sursa citată notează că motivul despărțirii ar fi violența verbală la care era supusă Ioana: „Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu. Nu mai sunt șanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze”.

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: “Kylie Jenner nu are treabă cu bunul gust”

related posts

Modifică setările cookies