Ilinca Vandici, apariție sexy pe iaht în Grecia


Ilinca Vandici și-a surprins fanii cu ultima sa apariție pe rețelele de socializare! Vedeta se află în vacanță în Grecia și s-a fotografiat extrem de sexy, în costum de baie.


Ilinca Vandici este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV. Aceasta nu doar că a câștigat simpatia publicului prin talentul său, ci și grație aspectului fizic de invidiat. Recent, frumoasa vedetă a plecat în vacanță în Grecia, de unde a postat o mulțime de fotografii extrem de sexy!

Aflată pe un iaht în insula grecească Thassos, Ilinca Vandici a îmbrăcat un costum de baie negru și s-a fotografiat foarte senzuală. Alături de pozele incintante, vedeta de televiziune a postat și un mesaj în care a vorbit despre experiența sa din vacanță, citându-l pe scriitorul Gustave Flaubert.

„Să te simți mic în fața munților înalți acoperiți de păduri cu arbori înalți sau în fața mării întinse este unul dintre cele mai copleșitoare și frumoase sentimente pentru un călător. E chiar un pic umilitor să realizezi nu doar cât de puțin spațiu ocupi, ci și câte altele sunt pe lume. Alte locuri, alți oameni, alte credințe, alte experiențe diferite de ale tale. Și toate așteaptă să fie descoperite. Și în timp ce acest sentiment copleșitor te face mai modest, îți oferă speranță și emoție”, a scris Ilinca Vandici, citându-l pe scriitorul Gustave Flaubert.  

Sursă foto: Ilinca Vandici/Facebook, Ilinca Vandici/Instagram

related posts

Modifică setările cookies