Iluzia optică ce dezvăluie dacă ai creier de femeie sau de bărbat


Aceasta iluzie optică dezvăluie, în funcție de ce vezi prima oară, dacă ai creier de femeie sau de bărbat.
 


Imaginea unei persoane care aleargă poate descrifra ce proces de gândire au oamenii - depinde ceea ce vezi mai întâi.

Poza, destul de simplistă, înfățișează o siluetă într-o poziție de alergare - dar ce ți se pare că face această persoană? Că fuge de tine sau că aleargă înspre tine?

Creierele noastre descifrează imaginile ambigue în feluri diferite, din cauza diverselor procese, pe măsură ce primesc și procesează informația.

Astfel, ce înseamnă dacă vezi că persoana din imagine aleargă înspre tine?

Conform Fact Factories, înseamnă că ai mai degrabă creier de bărbat.
Încerci să-ți rezolvi problemele și să depășești obstacolele din viață folosindu-te de abilitățile tale analitice. Dacă ceva te face curios, înveți foarte repede lucruri despre acel domeniu.

Te concentrezi intens până vii cu o idee despre cum să abordezi o situație presantă. Când ai o părere formată despre ceva, ți-o susții cu argumente convingătoare pentru că ești sigur pe tine și foarte concentrat.

Punctul tău forte, totuși, nu este să faci mai multe lucruri în același timp - nu ești un bun multitasker.


Dacă vezi că persoană din imagine fuge de tine, înseamnă că ai creier de femeie.

Ceea ce implică faptul că te bazezi pe raționament și pe simțurile tale și nu te grăbești în luarea unei decizii. Creierul tău funcționează la capacitate maximă atunci când ești implicat în ceva creativ sau când creezi ceva de la zero.

Ești un multitasker foarte bun și ai o memorie uimitoare. Poți conta oricând pe intuiția ta.

Oricare ar fi rezultatul, aceasta iluzie optică face mai mult decât să-ți identifice trăsăturile de personalitate - mai degrabă, își propune să desființeze niște mituri.

Experții studiază de zeci de ani diferențele dintre creierul bărbaților și cel al femeilor, în încercarea de a dărâma stereotipurile bazate pe gender.


Ce fac vedetele pe TikTok 

related posts

Modifică setările cookies