Imagine adorabilă cu Dana Rogoz din copilărie: “Ce bine seamănă Lia cu tine!”


Dana Rogoz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România și pe lângă cariera de succes, vedeta se poate lăuda și cu o poveste de dragoste ca-n filme și doi copii superbi.

 


Actrița are o comunitate impresionantă pe contul de Instagram și este mereu în strânsă legătură cu fanii ei. Atunci când nu filmează pentru vreun proiect, actrița își dedică tot timpul celor doi copii: Vlad (7 ani) și Lia, care va împlini în curând un anișor. 

Recent, vedeta le-a făcut o surpriză fanilor și a postat o imagine adorabilă din copilărie. “Cred că aveam vreo doi aici”, a scris Dana lângă poza alb-negru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Internauții au reacționat imediat și pe lângă numărul mare de aprecieri, i-au lăsat actriței și foarte multe comentarii. Cei mai mulți dintre urmăritori sunt de părere că ambii copii îi seamănă leit Danei. 

“Ce bine seamănă Lia cu tine!”, “Vlad cu rochiță!”, “Vaai, Lia din altă viață”, “Idem Lia”, “Parcă e Lia!”, “Amândoi copilași seamănă cu tine” sau “Vlad, variant feminină”, sunt câteva dintre mesaje postate de fanii actriței.

Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir sunt căsătoriți de nouă ani și au împreună doi copii. Vlad Luca a venit pe lume la doi ani după nuntă, iar Lia Elena s-a născut anul trecut, în mai. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

"Azi (20 mai 2020 nr.red) s-a născut Lia Elena Dragomir! Şi aşa arată o mama după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, aşa că încă de dimineaţă trimit zeci de poze şi de filmări celor de acasă. Fiecare încearcă să îşi dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea va doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îţi ţii copilul sănătos în braţe. Te iubesc, minunea mea de fetiţă, te iubesc!", a scris Dana Rogoz pe Facebook, în ziua în care fiica ei a venit pe lume. 

Fotografii: Instagram danarogoz

Vezi și VIDEO: 

 

  • Imagine adorabilă cu Dana Rogoz din copilărie: “Ce bine seamănă Lia cu tine!”

related posts

Modifică setările cookies