Imagine rară din copilăria Madonnei. Cum arăta regina muzicii pop când era mică


Madonna este una dintre cele mai dezinhibate și cele mai controversate artiste din lume. La 62 de ani, Madonna pare că vrea să rămână veșnic tânără, iar ultimele imagini cu ea par să confirme asta.


Obsesia cântăreței pentru schimbările de look, menite să o facă să pară cât mai tânără, au și o explicație. În copilărie, Madonna era foarte frumoasă și acest lucru poate fi observat în pozele de colecție ale artistei, una dintre ele fiind postate chiar de ea, pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Postarea, a cărei descriere a fost „Cu totii suntem în noroi până la gât, dar unii din noi se uită în sus, la stele”, a strâns mii de aprecieri și comentarii, fanii fiind cuceriți de micuța Madonna: “Ochii ăia!!!”, ”Madonna, micuța regină”, ”Ce frumusețe! Fața aia…”, ”Frumoasă încă de mică”, au fost doar câteva dintre reacții. 

Madonna și-a petrecut întreaga copilărie în Pontiac, suburbie a orașului Detroit. Tatăl ei, Silvio Anthony "Tony" Ciccone, a fost inginer de origine italiano-americană. Din păcate, Madonna a rămas fără mamă de la vârsta de 5 ani, aceasta murind de cancer la sân în decembrie 1963. Tatăl ei s-a recăsătorit cu Joan Gostafson, angajata familiei, potrivit Wikipedia.

Sursă foto: instagram

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies