Imagine rară: Kim Kardashian, surprinsă fără machiaj de paparazzi. Diferența dintre realitate și Instagram


Nimeni nu poate nega că este o femeie frumoasă, însă nici macar ea nu este perfectă. Dacă în imaginile pe care le postează pe Instagram nu are cusur, în viață reală Kim Kardashian are aceleași probleme ca orice femeie. 


Îmbrăcată într-un trening gri, necoafată și fară pic de machiaj, Kim Kardashian nu seamănă deloc cu diva din reviste. Este frumoasă și așa, însă este departe de imaginea glamouroasă pe care o promovează. 

Chiar și fară machiaj, tenul ei pare într-o stare excelentă. Cu excepția unui singur coș :)  Vedeta nu neagă că face o mulțime de tratamente corporale și faciale pentru un look impecabil.

 

Cu o talie de vispe, un bust generos și un posterior celebru în întreaga lume, Kim Kardashian face furori cu formele sale sexy. Una dintre cele mai vânate vedete de către paparazzi, Kim știe că succesul ei are legătură și cu outfiturile provocatoare pe care le poartă. Deși multe femei încearcă să își ascundă posteriorul mai mare, ea și-l accentuează prin ținute ultra mulate. 

 

Urmărită de 146 de milioane de oameni pe Instagram, Kim Kardahsian câștigă sume fabuloase din reclamele pe care le face pe rețelele de socializare. Se spune că poate încasa până la 500.000 de euro pentru o singură postare publicitară.

 

FULLSCREEN
Imagine rară: Kim Kardashian, surprinsă fără machiaj de paparazzi. Diferența dintre realitate și Instagram
  • /

related posts