Imagine rară publicată de familia lui Schumacher. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul campion


Mick, fiul fostului campion, a publicat într-un Insta Story o imagine cu fostul campion și le-a mulțumit fanilor acestora pentru susținerea de care au dat dovadă de-a lungul timpului.


Și fiul lui Schumi îi calcă pe urme. El a semnat cu Ferrari, echipă pentru care neamţul a scris istorie.

În fotografia publicată de Mick, acesta a pozat alături de Corinna şi Gina Lisa sora sa. 

"Cu această poză vrem să va mulţumim din adâncul inimilor noastre pentru toate urările călduroase din ultima perioada, ne-au dat putere şi energie pozitivă. E un an special pentru Michael, împlineşte 50 de ani şi 25 de ani de la primul sau titlu mondial în Formulă 1. E plăcut să vedem că voi, la fel că şi noi, îi sărbătoriți carieră.", e mesajul transmis de fiul său.

Ce se mai întâmplă în acest moment cu Schumacher?

Veștile despre starea de sănătate a lui Schumacher nu sunt îmbucurătoare, însă soția sa încă speră că își va reveni într-o zi, scrie presa internațională. Potrivit apropiaților, ea ar fi cumpărat recent o casă în Mallorca și își dorește să îl mute pe fostul mare campion acolo în foarte scurt timp. 

Contactat de presa locală, primarul din Mallorca a confirmat că Schumi va fi mutat, într-adevăr, în Mallorca și că în acest moment se fac ultimele pregătiri necesare relocării.

Mutarea vine pe fondul pasiunii lui Schumacher pentru acest loc. Starul F1 a spus în nenumărate interviuri că Mallorca era unul dintre locurile lui preferate și că i-ar fi plăcut să locuiasă acolo cândva. 

Vezi și: 

Context:

În urmă cu cinci ani, Michael Schumacher a fost victima unui accident de schi. De atunci, fostul pilot e într-o stare vegetativă severă și se află sub supraveghere permanentă.

Imediat după accident el a fost diagnosticat cu traumatism cranian sever şi cu hemoragie cerebrală, fiind operat de două ori la spitalul din Grenoble. În 2014 a fost transferat la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, dar - în urma consultărilor dintre medici și familia sa - a fost transferat în locuința sa din localitatea elvețiană Gland, acolo unde e tratat și în acest moment. 

Potrivit presei internaționale, medicii spun că starea de sănătate a fostului pilot este delicată, iar şansele ca el să-și mai revină sunt infime.

related posts