Imaginea de “fată cuminte” nu a ținut mult. Ce comportament nepotrivit a avut Miley Cyrus în fața a mii de oameni


De când a devenit “doamna Hemsworth”, Miley Cyrus a avut o evoluție pozitivă, atât ca stil vestimentar, cât și ca atitudine. Vedeta a impresionat la ultimele apariții pe covorul roșu, optând pentru ținute sexy, dar de bun gust. Totuși, pe scena cântăreața își păstrează stilul care a caracterizat-o: dezinvolt, provocator și… un pic șocant :)


Miley Cyrus a fost prezentă în weekend la Festivalul de la Glastonbury, acolo unde a făcut un show interzis minorilor. Cântăreața a arătat spectaculos într-o pereche de pantaloni negri din latex ai bradului Maison Margiela, care s-au mulat perfect pe picioarele ei lungi și sexy. Cizmele înalte cu catarame au completat perfect look-ul sexy al artistei.

Miley și-a combinat pantalonii cu un top alb cu vedere la abdomen și cu o curea aurie, din lanțuri. A mai impresionat la capitolul accesorii și cu colierele sale cool, multe inele, pe toate degetele, și brățări. 

Vedeta a dansat lasciv, a făcut gesturi provocatoare și a înjurat extrem de mult în timpul concertului. Deși fanii au apreciat prestația artistică a lui Miley, nu au fost deloc încântați de înjurăturile nepotrivite pentru un astfel de show.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

See you tonight @glastofest ????????????

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

“Prea multe înjurături pentru Hannah Montana”, “Ai grijă la limbaj, Miley, sunt mulți copii în public”, “Ai un limbaj dezgustător”, “Cineva trebuie să îi spună lui Miley Cyrus că nu e cool să înjuri” -  sunt doar o parte din sutele de mesaje postate de fani pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Miley Cyrus (@mileycyrus) pe

Mai multe imagini  în galeria foto de mai jos!

Vezi și: Profil de celebritate: Chris Hemsworth

related posts

Modifică setările cookies