Imaginea fericirii pe chipul fiicei lui Jennifer Lopez când e cu Ben Affleck. Cum au fost fotografiați


Faptul că s-au regăsit și s-au căsătorit după atâția ani nu este o bucurie doar pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck. Copiii lor par și ei în culmea fericirii și se bucură la fel de mult ca părinții că au o familie numeroasă și frumoasă.


O demonstrează de fiecare dată când soții Affleck apar în public cu copiii lor. J Lo are gemeni în vârstă de 14 ani cu fostul soț, Marc Anthony, iar Ben Affleck are două fete și un băiat cu Jennifer Garner. Cei cinci copii par că petrec mult timp în noua familie și se bucură de noua formulă.

În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, fiica lui Jennifer Lopez, Emme, pare în culmea fericirii în compania lui Ben Affleck. Aceasta rade cu poftă și este clar că îl place mult pe noul ei „tată vitreg”. Sentimentele par reciproce :)

Și copiii lui Ben Affleck sunt la fel de îndrăgostiți de J Lo. Cel puțin fiica cea mare a acestuia este „topită” după noua soție a tatălui ei. În vârstă de 17 ani, Violet Affleck este copia perfectă a mamei sale, Jennifer Garner.

Violet și-a însoțit tatăl în Franța, în luna de miere de la Paris, acolo unde a fost fotografiată îmbrățișând-o cu dragoste pe J Lo.

Emme, fiica lui Jennifer Lopez, a cerut că lumea să i se adreseze cu pronume neutre de gen

 În vara anului trecut, Jennifer Lopez a făcut o declarație surprinzătoare pentru fanii săi. Diva latino a cântat în duet cu fiica sa, Emme, la care a făcut referire folosind pronumele de gen neutru “They/them” (ei/lor). Pronumele “They/them” este preferat de persoanele cu identitate non-binară,  care include un spectru de identități de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degrabă cad în afara acestei binarități. Multe persoane non binare se identifică cu alt sex decât cel atribuit la naștere.

Sursa foto: PROFIMEDIA

related posts

Modifică setările cookies