Imagini adorabile cu fiul lui Elon Musk și al artistei Grimes! Ce tunsoare a primit micuțul de 8 luni


Cântăreața Grimes a postat la story, pe contul de Instagram, câteva imagini cu X Æ A-Xii, băiețulul pe care îl are cu miliardarul Elon Musk. 


X Æ A-Xii apare într-un suport de baie, în cadă, înconjurat de jucării, în timp ce mama sa îl tunde. “Nu știu cât de bine m-am descurcat, dar este un Viking acum”, a scris Grimes lângă imaginea cu fiul ei. 

Artista canadiană a precizat că tunsoarea este inspirată din The Last Kingdom, serial difuzat de Netfliex, despre care crede că “este o capodoperă”.

Grimes (32 de ani) afișează un look total diferit de cel cu care ne-a obișnuit în videoclipurile sale, pe contul de Instagram sau pe covorul roșu. Artista și-a surprins fanii cu un look natural și o împletitură rusească, coafură ce o prinde de minune.

Fiul cuplului Musk-Grimes a venit pe lume în mai 2020, iar miliardarul a ales un nume inedit pentru moștenitorul său. Inițial, băiețelul a primit numele de X Æ A-12. Din cauza legilor din California, care nu acceptă simboluri, numere sau numere romane pe certificatele de naștere, numele copilului a fost schimbat în X Æ A-Xii.

Elon Musk este cel mai bogat om din lume

Cel mai bogat om din lume mai are şase copii din căsnicia cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 şi s-a stins din viaţă la scurt timp. Fostul cuplu mai are în prezent alţi cinci fii, gemenii Xavier şi Griffin (16 ani) şi tripleţii Kai, Saxon şi Damian (14 ani). Magnatul sud-african a fost căsătorit şi cu Talulah Riley, de două ori, în perioadele 2010-2012 şi 2013-2016.

La începutul lunii ianuarie, CEO-ul Tesla a devenit cel mai bogat om din lume, cu o avere de peste 185 miliarde de dolari. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram Grimes

Vezi și VIDEO: "Și vineri! Și luni!”. Melodia care îți aduce zâmbetul pe buze: Smiley și Pavel Bartoș te anunță când te uiți la Românii au talent

 

related posts

Modifică setările cookies