Imagini adorabile cu Zenaida Maria, fiica Adelinei Pestrițu, în prag de sărbătoare. Cum a fost fotografiată micuța


Adelina Pestrițu a postat pe rețele sociale câteva imagini adorabile cu Zenaida Maria. Micuța a fost surprinsă de mama ei langă bradul de Crăciun proaspăt împodobit.


Adelina Pestrițu trăiește cele mai frumoase sărbători de până acum. Recent,  aceasta și soțul ei, Virgil Șteblea, au împodonit bradul de Crăciun, iar fetiția lor, Zenaida Maria, le-a fost de mare ajutor.  Frumoasa brunetă a marcat momentul cu o serie de fotografii pe care i le-a făcut micuței Zenaida și pe care le-a împărtașit fanilor pe rețelele sociale. 

Citește și: Adelina Pestrițu, geloasă pe admiratoarele soțului ei: "Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soțului meu 

Iată că am împodobit și bradul, iar Zeny ne-a fost de mare ajutor! ???? Am ras și ne-am super distrat, iar concluzia finală este că dacă seară asta bradul rezistă împodobit 24h ne înscriem în Cartea Recordurilor????, a scris Adelina în dreptul fotografiilor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A D E L I N A E •D •A (@adelina.pestritu) on

 

Este al doilea an la rând când Adelia Pestrițu și șoțul ei, Virgil, petrec sărbătorile alături de fetița lor Zenaida Maria.  

Vezi și: Kendall Jenner și-a întrebat fanii dacă vor ca ea să-și întemeieze o familie 

related posts

Modifică setările cookies