Imagini de colecție cu Paris Hilton și fiul ei. Phoenix a împlinit 6 luni


În luna ianuarie a acestui an, Paris Hilton a anunțat nașterea primului său copil.Bebelușul a fost născut de o mamă surogat. Acum, Phoenix a împlini 6 luni, iar blondina este în culmea fericirii. Paris Hilton este foarte discretă când vine vorba de fiul ei, evitând să-l expună public. Cu ocazia celebrării celor 6 luni de viață ale lui Phoenix, vedeta a făcut publice o serie de imagini cu micuțul ei.

Tag-uri:

Paris Hilton este o mamă iubitoare, după ce anunțat că primul ei copil a venit pe lume, apelând la o mamă surogat, starleta a menținut în continuare discreția cu privire la fiul ei. Aceasta a evitat să-l expună public.

„Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult ești deja iubit”, a afirmat ea, într-o postare pe rețelele de socializare însoțită de o fotografie, la acea vreme.
Starleta, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit la începutul anului că ea şi soţul ei, antreprenorul Carter Reum, au încercat o fertilizare in vitro în timpul pandemiei.
A fost „momentul potrivit”, deoarece lumea era „în impas” la începutul crizei Covid-19, a declarat ea pentru revista People.
În urmă cu o zi, Phoenix, băiețelul lui Paris Hilton, a împlinit 6 luni de viață, iar vedeta a postat fotografii rare cu micuțul ei, dar și un mesaj extrem de emoționant, semn că este o mamă împlinită.
„Băiețelul meu, Phoenix, a împlinit astăzi 6 luni.El este lumea mea și îmi face viața să pară atât de completă. Abia aștept toate amintirile magice pe care le vom crea împreună!  Mami te iubește atât de mult, copil înger”, a scris Paris Hilton în descrierea fotografiei cu micuțul Phoenix.
 
Sursă foto: Instagram Paris Hilton

related posts

Modifică setările cookies