Imagini incendiare surprinse cu cel mai sexy cuplu al momentului. Cea mai hot braziliancă, copleșită de săruturi de noul iubit


Cea mai sexy braziliancă, artista Anitta, se iubește cu unul dintre cei mai râvniți burlaci – italianul din 365 Days, Simone Susinna. Cei doi și-au expus relația încă de la început, iar acum sunt deja cuplul preferat al paparazzilor.


Cum relația lor este încă la început, cei doi sunt extrem de pasionali și nu se pot dezlipi unul de celălalt. În cele mai noi imagini surprinse de paparazzi, italianul cu corp perfect o copleșește cu săruturi pe iubita lui. 

Unul mai în forma că celălalt, Simone Susinna și Anitta au atras toate privirile din jurul lor: s-au sărutat în continuu, spre încântarea paparazzilor.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Anitta, cea mai apreciată cântăreață braziliană, a fost căsătorită în trecut și a avut și mai multe relații cu bărbați celebri. Pe lista ei de cuceriri se află Maluma, rapperul Tyga sau fotbalistul Neymar.

În ultimii 10 ani, Anitta a devenit cea mai mare vedetă pop din Brazilia. De la fetița din favelale din Rio, care cânta cu deodorantul pe post de microfon, a ajuns la faimă mondială. Pe lângă piesele de succes, are și două seriale pe Netflix și peste 63 de milioane de fani pe Instagram. 

A cântat live la Jocurilor Olimpice, a condus paradele carnavalului de la Rio, a fost pe coloana sonoră a filmului Charlie's Angels, cu Kirsten Stewart în rol principal. 

 

Turneele ei sunt în mod constant sold out și a colaborat cu artiști precum Madonna, Cardi B, Snoop Dog, Ricky Martin, Major Lazer, Maluma și J Balvin. 

Piesele ei combină stilul pop cu funk Carioca și reggaeton.

Nu ascunde faptul că a apelat la operațîi estetice, iar fanii îi apreciază enorm sinceritatea.

related posts

Modifică setările cookies