Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle înainte de a deveni ducesă, făcute publice de un fost coleg de platou


Meghan Markle în halat de baie sau zâmbind tolănită comod pe o canapea sunt ipostaze cu care fanii Familiei Regale Britanice nu au fost obișnuiți până acum.


Deși au trecut trei ani de la ultima sa apariție în serialul Suits, Meghan Markle nu scapă de acea perioadă a vieții ei. Un fost coleg de platou, actorul Patrick J. Adams, a făcut publice niște fotografii încă nevăzute cu fosta Meghan Markle, acum ducesa de Sussex.

Actorul american a dezvăluit pe contul său de Instagram o latură a ducesei de Sussex mai puțin știută de publicul din Marea Britanie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Adams (@halfadams) on

Meghan Markle, care a jucat în serialul Suits vreme de 7 sezoane, nu se sfia pe atunci să stea cu picioarele în sus, pe perete sau pe o comodă, în timp ce poza alături de actrița Sarah Rafferty. 

Într-o altă poză din colecția personală a actorului Patrick J. Adams, Meghan Markle se relaxează într-un halat alb, într-o pauză de filmări.

Citește și: VIDEO Meghan Markle a dansat pe ritmuri africane în Cape Town. Ce reacție a avut prințul Harry

FOTO: Patrick J. Adams Instagram

Nu știm dacă Meghan Markle are habar de existența acestor fotografii sau dacă a fost de acord cu publicarea lor, însă Adams a fost invitat de actuala ducesă de Sussex la nunta ei cu prințul Harry. Alături de el au mai fost colegii de platou Gina Torres, Gabriel Macht, Rick Hoffman și Sarah Rafferty.

FOTO: Patrick J. Adams Instagram

Meghan Markle a decis să se retragă din serialul Suits la sfârșitul anului 2017, pentru a face un pas mai mare în viața ei: nunta cu prințul Harry. 

„O văd ca pe o nouă schimbare, un nou capitol. Am lucrat la acest serial vreme de 7 ani, am fost atât de norocoși să avem această longevitate. Sunt foarte mândră de munca depusă acolo”, spunea Meghan Markle în primul interviu susținut alături de viitorul ei soț, prințul Harry. 

related posts

Modifică setările cookies