Imagini nemaivăzute cu Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip. Cum arăta cuplul regal britanic, în tinerețe


O serie de imagini din arhiva Familiei Regale Britanice urmează să fie incluse în seria TV, The Queen Unseen.


Fotografiile respective scot la iveală amintiri și pasiuni din tinerețea Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip. Realizate acum 70 de ani, pozele o înfățișează pe Regina așa cum nu a mai fost văzută până acum.

Show-ul The Queen Unseen urmează să fie lansat în această săptămână și marchează aniversarea a 95 de ani a Reginei. 

The Queen is such an incredible lady.

Publicată de Daily Mail pe Vineri, 26 martie 2021

În noiembrie 2020, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au sărbătorit 73 de ani de când și-au unit destinele într-o ceremonie grandioasă la Westminster Abbey. 

Cei doi s-au văzut prima dată în 1934, la nunta principesei Marina a Greciei și Danemarcei cu principele George. Pe atunci, Elisabeta avea doar 8 ani, iar Philip avea 13 ani. Elisabeta și Philip erau veri prin alianță. Cinci ani mai târziu s-au întâlnit din nou, la un meci de crichet. Atunci, Elisabeta s-a îndrăgostit iremediabil de Philip, care era ofițer în Marina Regală.

Nunta regală a avut loc în urmă cu 73 de ani, pe 20 noiembrie 1947, la Catedrala Westminster din Londra. La eveniment au participat două mii de persoane, inclusiv Regele Mihai al României şi mama lui, Regina Elena.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

sursa foto: ProfiMedia/Getty Images 

FULLSCREEN
Imagini nemaivăzute cu Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip. Cum arăta cuplul regal britanic, în tinerețe
  • /

related posts

Modifică setările cookies