Imagini nevăzute de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Actrița a făcut o recapitulare a celor mai bune momente din 2022


Jennifer Lopez a făcut o recapitulare a anului 2022, pe care îl consideră cel mai bun an din viața sa, și a publicat un video pe rețelele sociale în care le-a arătat fanilor cele mai frumoase momente din anul care a trecut.


În filmulețul publicat pe Instagram, vedeta în vârstă de 53 de ani a adăugat fotografii din fiecare lună a anului 2022, inclusiv din ziua nunții cu Ben Affleck, nemaivăzute de fani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez a impresionat o lume întreagă când a publicat primele imagini de la nunta cu Ben Affleck, în august, 2022, unde a purtat o fabuloasă rochie cu trenă, marca Ralph Lauren.

Iar acum, actrița le-a oferit fanilor și mai multe imagini din timpul celei mai speciale zile din viață sa, o fotografie cu inelul de logodnă, cu diamant verde, precum și din timpul pregătirilor pentru nunta: croirea rochiei sau realizarea voalului.

În fotografiile din Iulie 2022, Jennifer Lopez arată momentul în care s-a căsătorit cu Ben Affleck în Las Vegas și au pozat într-o mașină decapotabilă. În altă fotografie, vedeta se află la Paris, în timpul probelor pentru rochia de mireasă.

În luna August a avut loc nunta cu Ben și, prin urmare, filmețul conține fotografii de la marele eveniment, ce s-a desfășurat în Georgia, pe proprietatea actorului în valoare de 8.9 milioane de dolari.

Sursă foto: Instagram, Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies