Imagini rare cu familia lui Mark Zuckerberg. Cum a fost surprins cofondatorul Facebook alături de soție și copii


Mark Zuckerberg este unul dintre cele mai mari nume din întreaga lume, iar dacă imagini cu el sunt destule, fotografii cu familia fondatorului Facebook sunt extrem de rare.


El este unul dintre cele mai influente personalități din luma și face parte din grupul celor mai bogați oameni. Priscilla, femeia din spatele lui Mark Zuckerberg, este absolventă a Universității de Medicină și, în ultimii ani s-a dedicat creșterii celor doi copii.

De curând însă au fost fotografiați pe plajele din Hawaii, departe de ochii lumii. Potrivit presei, acesta a cumpărat o casă de lux cu peste 2 500 de metri de plajă în Kauai, Hawaii, pe care a dat nici mai mult, nici mai puțin de 100 de milioane de dolari. 

Citește și: Alte trei vedete testate pentru coronavirus după ce au intrat în contact cu Marcel Pavel! Cum au ieșit rezultatele

Cei doi soți stau departe de ochii presei și nu doresc să se expună prea mult, nu au făcut-o nici măcar în ziua în care și-au unit destinele. Ceremonia de nuntă a fost atât de discretă încât nici măcar invitații nu au știut unde vin și la ce fel de eveniment vor participa.

Sursă foto: Profimedia Images

related posts

Modifică setările cookies