Imagini rare din casa Ducilor de Sussex. Cum arată: VIDEO


Revista People notează că Prințul Harry a apărut într-un video pentru ceremoniei de deschidere a Conferinței SIDA 2020 și că imaginile sunt din casa Ducilor de Sussex din Los Angeles. 


Prințul Harry e cofondatorul organizației Sentebale, ce ajută copiii din Lesotho și Botswana ai căror viață a fost afectată de HIV.

În materialul video, Harry abordează probleme recente care afectează întreg globul și le oferă oprtunitatea tinerilor să își exprime părerile prin intermediul unei platforme.

"La Sentebale, vedem rezistența tinerilor în fiecare zi, motiv pentru care suntem inspirați în fiecare zi de la fondarea ONG-ului cu Prințul Seeiso în 2006," a declarat Harry în video.

"Așa cum veți vedea, acești tineri sunt pregătiți să vorbească împotriva nedreptăților, să fie un model pentru egalii lor, să susțină prevenirea HIV și să se împotrivească sistemelor ce ne limitează în căutarea unui mediu mai primitor, în care putem fi acceptați toți."

Potrivit People, filmarea oferă și câteva cadre cu casa în care locuiesc Harry și Meghan în Los Angeles alături de fiul lor de numai 1 an. 

Se zvonește că vila aparține producătorului și actorului Tyler Perry.

related posts

Modifică setările cookies