În ce casă spectaculoasă locuiesc Smiley și Gina Pistol? Locuința valorează 300 de mii de Euro și a fost renovată recent


Sunt părinţii unei fetiţe superbe, se iubesc, iar de curând și-au renovat și casa după gustul lor.


Căminul lor are living, bucătărie deschisă, trei dormitoare, trei băi și garaj. Locuința, în valoare de 300.000 de Euro, îi aparține lui Smiley. A fost cumpărată în urmă cu 10 ani, iar de curând cuplul a decis să o renoveze.

 

 

Cei doi au apelat la o echipă de muncitori, iar în acest moment casa arată spectaculos. Chiar pe contul de Instagram, Gina Pistol spunea: 
 
„Sunt foarte frumoase culorile, sunt mult mai frumoase în realitate. Acum sunt și neșterse.”, a spus Gina Pistol, fiind extrem de mândră de felul în care au ieșit cele două băi din casă.

În perioada renovărilor, Gina Pistol a  locuit într-un apartament:

E atât de aiurea să te muți pe vremea asta cu tot cu copil, cu pisică, de la casă într-un apartament micuț. Practic mi-am luat doar câteva lucruri la mine. (…) Vă dați seama, ce să nu-i iei copilului? Că practic te gândești că ai nevoie de tot.

Eu, de la o vreme încoace, sunt fără energie, nu numai fizic, și psihic. Am o stare de chef de nimic. Abia mă trezesc noaptea, de foarte multe de ori, de altfel, să o hrănesc pe fiică-mea. Abia mă urnesc să ies din casă să mă duc să mai cumpăr ce am nevoie sau să mă duc până la casă să văd cum merg lucrările.”, a spus Gina Pistol pe Instagram, în perioada renovărilor.

Din fericire, perioada mai grea a trecut, iar pozele de pe contul vedetei de Instagram arată că familia ei se bucură de sărbători într-o casă și într-o perioadă minunate. 

Vezi și video:

related posts

Modifică setările cookies