În ce relații a rămas Andreea Marin cu foștii soți. Ce a dezvăluit vedeta în podcastul lui Cătălin Măruță


Andreea Marin a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la podcastul său, unde au abordat mai multe subiecte, printre care și fostele căsnicii ale vedetei.

Tag-uri: #Andreea Marin

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, dar căsnicia lor s-a terminat după trei ani. Al doilea mariaj al vedetei a fost cu Ştefan Bănică Jr., care s-a terminat în 2013. Cei doi au împreună o fiică, pe Violeta. A treia căsătorie a Andreei Marin a fost medicul turc Tuncay Ozturk, însă relația lor s-a terminat în 2017.

Întrebată de Cătălin Măruță cum se înțelege acum cu foștii soți, dacă își mai vorbesc, Andreea Marin a dezvăluit că singurul cu care mai ține legătura este Ștefan Bănică Jr., iar acest lucru se întâmplă prin prisma fiicei lor, Violeta. "Cu Ştefan, am o relaţie OK, avem un copil. Cu ceilalţi, doar dacă ne întâlnim, ne salutăm, dar nu mai avem nimic de împărţit", a spus vedeta.

"A fost neşansa mea, nu am avut un singur divorţ. Una e când ai un copil, e mai grea despărţirea când ai un copil", a mai adăugat Andreea Marin, recunoscând că divorțul de Ștefan Bănică Jr. a fost cel mai greu. 

 

related posts

Modifică setările cookies