În doar câteva luni, s-au văzut, s-au plăcut, au devenit familia Pastramă și au și cont de Instagram: Brigitte și Florin


Contul are deja 771 de postări și peste 10 mii de urmăritori. Mai în glumă, mai în serios, putem spune că e mai mult decât au alții într-o viață de Instagram. 


Contul se prezintă, e adevărat, ca unul de Fan Page, dar e deja promovat de Brigitte pe  pagina personală de socializare. Mai ales că are o mulțime de fotografii cu cei doi în diferite ipostaze, fotografii care au, în mare parte, comentarii prietenoase și multe like-uri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Multumesc domnisoarei care administreaza contul de funpage @brigitte_si_florin_ ❤️????❤️, chiar m am induiosat????❤️????

O postare distribuită de BRIGITTE (@brigitte_pastrama) pe

Unii consideră că anumite postări conțin prea multe..."dulcegării" și sunt prea siropoase. Dar, una peste alta, majoritatea fotografiilor spun povestea de dragoste a celor doi, desfășurată în fața unei țări întregi, dar autentică. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de Brigy si Florin???? (@brigitte_si_florin_) pe

După ce s-au căsătorit la starea civilă, Brigitte și Florin pregătesc nunta la Biserică și...lucrează la un copil împreună. De dragul soției sale, Florin, botezat inițial în religia ortodoxă, a trecut la credința penticostală. Mai mult, spune că, pentru el, căsătoria e ceva serios și are intenția să aibă parte de această experiență doar o dată în viață. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ceva de genul????????❤️ tag lor????

O postare distribuită de Brigy si Florin???? (@brigitte_si_florin_) pe

Pe PRO TV PLUS puteți vedea momente speciale din emisiunile preferate:

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies