În timp ce Brigitte munceşte şi se îndrăgosteşte în Fermă, sora ei afirmă că se simte ca o prinţesă în Anglia


Cristina Szeifert e versiunea mai mică şi blondă a lui Brigitte. Are 38 de ani, e fost model internaţional, coach şi speaker motivaţional. Şi, cât timp sora ei stă în Fermă, ea se plimbă prin toată lumea.


Cele mai recente postări are Cristinei pe Instagram o arată mai sexy şi mai fericită ca niciodată în capitala Angliei. Ea însăşi însoţeşte una din fotografii cu o observaţie sugestivă: "Mă simt ca Cenuşăreasa în această seară."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love decorating beautiful spaces with my work. I was inspired painting this trio from the Universe that has a great power on me. The mind,the thoughts and this is the final result. #art#abstractpainting

O postare distribuită de Cristina Szeifert (@cristinaszeifert) pe

În plus, se pare că în Anglia, Cristina îşi urmează cea mai mare pasiune: pictura. Puţini ştiu că blonda e talentată şi ea însăşi mărturiseşte că se simte extraordinar în faţa şevaletului. În orice moment însă, fie că pictează, fie că vizitează obiective turistice din Marea Britanie, Cristina nu renunţă la ţinutele şi la atitudinea sexy. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fairytale night???? I feel like Cinderella tonight ????#princessnight#feelinggood #feelingreat #princessnight#fairytail

O postare distribuită de Cristina Szeifert (@cristinaszeifert) pe

Ziarele scriau încă de la sfârşitul lui 2017 că frumoasa sora a lui Brigitte are un iubit de origine elveţiană care locuieşte în Londra şi o răsfaţă pe Cristina în toate felurile.

 

Poţi afla mai multe despre Cristina dintr-un material marca  "Vorbeşte lumea":

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies