În urma cu câțiva ani era considerată cea mai frumoasă femeie din lume, acum e de nerecunoscut. Ce a pățit Cara Delevingne


Au trecut doar câțiva ani de când Cara Delevingne era regina incontestabilă a catwalk-ului! Era considerată cel mai de succes model al noiii generații, fiind în topul celor mai bine plătite supermodele. Acum însă aparițiile ei îi îngrijorează pe fani, însă și familia ei e pregătită să ia măsuri.


În ultima vreme, paparazzii au surprins-o pe Cara Delevingne numai în ipotaze neflatante: vedeta este mereu extrem de obosită, chiar desfigurată, cu privirea pierdută. Extrem de slabă, plina de vânătăi pe picioare, cu cearnane la ochi… este evident că modelul trece printr-o perioadă dificilă și are nevoie de ajutor profesionist. 

Foto: Profimedia

Zilele trecute, paparazii au fotografit-o singură într-o parcare, fumând dintr-o pipă dubioasă. În altă serie de imagini, Cara apare fără încălțări, doar în șosete pe stradă.

Familia își face griji legate de sănătatea ei și se pregătește pentru o intervenție. Cel mai probabil Cara urmează să fie internată într-o clinică de reabilitare. 

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, Cara Delevingne nu mai poate să își controleze bine mișcările corpului. Chiar în unele imagini recente este văzută cum își scapă telefonul din mâna și cu un mers nesigur și ciudat. 

Cara s-a întors de curând de la un festival de muzică, unde aparent nu ar fi mâncat mai nimic și ar fi… fumat foarte mult. Prietenii ei spun că modelul este bine, nu suferă de nimic și că era doar un pic neîngrijită după ce a petrecut câteva zile la festival.

related posts

Modifică setările cookies