În urmă cu ceva timp divorța, acum se distrează la Carnavalul de la Rio. Gisele Bündchen, mișcări senzuale de samba


În urmă cu câteva zile, Gisele Bündchen trecea printr-un divorț cu Tom Brady, bărbatul cu care are doi copii și alături de care a avut un mariaj de 13 ani. În ciuda acestui lucru, modelul pare să strălucească, iar acest lucru s-a văzut la Carnavalul de la Rio, unde a petrecut ca o adevărată braziliancă.


Profitând de Carnavalul de la Rio, care s-a ținut din nou după o pauză de câțiva ani, provocată de pandemie, dar și de faptul că cei doi copii ai ei se află în vacanță cu tatăl lor, Gisele Bundchen s-a distrat pe cinste. 

Este cunoscut faptul că pe străzile din Brazilia domină o atmosferă incendiară în preajma Carnavalului, când oamenii se costumează și petrec în ritmuri de samba, iar Gisele și prietenii ei nu au lipsit de acolo.

Activă pe rețelele sociale, modelul de 42 de ani le-a arătat fanilor cum s-a distrat și chiar a încărcat un videoclip în care dansa samba, iar fericirea i se citea pe chip. Ba chiar un urmăritor a observat cum Gisele Bündchen  pare mult mai fericită de când a divorțat de Tom Brady.

În ceea ce privește mișcările sale de dans, un lucru este clar, fostul îngeraș Victoria's Secret are samba în sânge.

Sursă foto: Instagram, Getty

related posts

Modifică setările cookies