În urmă cu două luni pregăteau actele de divorț! Stallone și soția, fotografiați într-o ipostază surprinzătoare


În vară, Sylvester Stallone își înlocuia tatuajul cu chipul soției cu cel al câinelui său, alimentând zvonurile că urmează o despărțire. Jennifer Flavin, soția sa de 25 de ani, a depus actele de divorț, însă, între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură.


Sylvester Stallone și Jenifer Flavin au hotărât să mai dea o șansă căsniciei lor. Ar fi fost și păcat, după 25 de ani și trei fete împreună. Deși în vară erau la un pas să semneze actele de divorț, acum cei doi par la fel de îndrăgostiți ca la început.

Paparazzii i-au surprins împreună la plimbare în New York, bine dispuși și ținându-se de mână.

Săptămâna trecută, cei doi au decis să se întâlnească și să vadă cum pot salva această căsnicie. “Au  reușit să ajungă la un consens și sunt foarte fericiți”, a spus o sursă apropiată celor doi. 

De la ce ar fi pornit dispută dintre cei doi? Soția l-ar fi acuzat că început să risipească și să ascundă de ea fonduri din rezerva conjugală, potrivitTMZ, care citează documente depuse de aceasta la tribunal.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Cu 22 de ani mai tânără că Stallone, Jennifer Flavin spunea mai demult, într-un interviu, că și-a asumat această căsnicie cu un bărbat celebru și dorit de atâtea femei.

„Nu sunt naivă cu privire la ceea ce se poate întâmpla atunci când nu sunt prin preajmă – el este un bărbat de 45 de ani – nu pot schimba felul în care este”, spunea Jennifer Flavin pentru revista People la acea vreme.

„Totuși, nu este un ticălos care înșeală în fiecare zi a săptămânii. Petrecem cinci din șapte nopți împreună, așa că nu știu când ar avea timp de așa ceva”, mai spunea Flavin.

  • În urmă cu două luni pregăteau actele de divorț! Stallone și soția, fotografiați într-o ipostază surprinzătoare

related posts

Modifică setările cookies