În urmă cu o lună era în pragul colapsului, acum arată ca o divă. Revenirea spectaculoasă a Carei Delevingne


De la cel mai de succes model al ultimilor ani la o imagine greu de privit! În ultimele luni, paparazzii au surprins-o pe Cara Delevingne în ipostaze de nerecunoscut.

Tag-uri: #Cara Delevingne

Cu părul vraiște, neîngrijită, cu privirea pierdută, desculță în parc și cu corpul tremurând. De la diva podiulului de modă, Cara Delevingne ajunsese să arate ca un om al străzii. Paparazzii o urmăreau peste tot, iar familia a început să fie îngrijorată. 

În imaginile din ultimele luni, vedeta  apare mereu extrem de obosită, chiar desfigurată, cu privirea pierdută. Extrem de slabă, plină de vânătăi pe picioare, cu cearnane la ochi… este evident că modelul trece printr-o perioadă dificilă și are nevoie de ajutor profesionist. Pe care probabil că a început deja să îl primească.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Astfel, la cea mai recentă apariție în public, Cara Delevingne și-a impresionat fanii cu look-ul său. Vedeta a arătat spectaculos la un eveniment din cadrul Paris Fashion Week, dedicat ei și casei de modă Lagerfeld. Vedeta a lansat o mini colecție în colaborare cu brandul francez.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Îmbrăcată într-o rochie neagră tip jachetă, cu o pereche de cizme înalte, Cara a bifat o apariție perfectă.

related posts

Modifică setările cookies