Ina Fitness Mama, prima apariție după ce și-a pus silicoane. Cum arată acum bloggerița de succes, care inspiră femeile să slăbească


La 22 de ani, cucerea titlul de Miss Republica Moldova 2007, iar astăzi este o bloggeriță de succes care a ajutat peste 200.000 de femei să slăbească, prin intermediul exercițiilor sale de fitness. Recent, Ina Kishlaru și-a făcut prima intervenție estetică, de mărire a sânilor. 


Ina Kishlaru are peste 100.000 de mii de urmăritori pe Instagram și peste 20.000 de abonați ai canalului său de YouTube - Fitness mama. Moldoveanca a devenit pupulară în mediul online și cu blogul său, citit cu mare interes de femeile care își doresc o siluetă de invidiat.

Ina nu a avut niciodată un bust foarte mare, dar după trei sarcini și multe antrenamente, aceștia nu mai arătau așa cum și-ar fi dorit. De aceea, bloggerița a apelat la ajutorul medicilor turci, pentru mamoplastie de augmentare (mărirea sânilor prin implant cu silicon). Ea a postat la instastory câteva filmulețe, arătându-le fanilor rezultatul. 

Originară din Chișinău, Ina s-a apucat serios de fitness, după ce a luat câteva kilograme în plus, în urma celor trei nașteri (toate prin cezariană). Bloggerița a urmat un curs de antrenor de fitness, după care a pus la cale proiectul Fitness mama. Acum, ea câștigă bani din activitatea online, dar și din proiecte de publicitate. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

 

Sursă foto: Instagram/ ina.fitnessmama

Vezi și: Ea e noua regină a fitnessului. Cine e Ashleigh Jordan, tânăra care inspiră milioane de oameni să facă sport

related posts

Modifică setările cookies