Incredibil! Cum arată la 53 de ani cea mai sexy bunică din lume FOTO


Gina Stewart, cunoscută în mediul online sub denumirea de „cea mai sexy bunică din lume” și-a uimit sutele de mii de urmăritori cu o nouă apariție demnă de coperta unei reviste pentru adulți. Iată cum arată femeia la 53 de ani!


Mamă a patru copii, Gina Stewart arată impecabil la 53 de ani, sau cel puțin așa dă de înțeles pe rețelele de socializare. Model pe OnlyFans în trecut, Gina Stewart a devenit foarte cunoscută în mediul online, iar revista Playboy i-a făcut o ofertă mai bună și acum pozează doar pentru aceasta. 

„Nu am botox, acid hialuronic și singura operație estetică pe care mi-am făcut-o e cea de augmentare a bustului”, a declarat ea în urmă cu mai mult timp.

Un lucru pentru care a devenit și mai cunoscută este acela că are 4 copii și 3 nepoței, intitulându-se așadar „cea mai sexy bunică din lume”.

Pe Instagram, acolo unde este foarte populară, Gina pozează în diferite ipostaze fierbinți, însă nu se lipsește de filtre. Cu greu i se disting trăsăturile feței, dar paparazzii vigilenți au surprins-o pe stradă într-o zi normală, fără machiaj sau alte efecte din social media (VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA DE MAI SUS).

Foto: Instagram, Profimedia

related posts

Modifică setările cookies