Incredibil de sexy în trimestrul 3 de sarcină! Ea e românca din viaţa lui “Chicharito”


Născută la Sydney în urmă cu 25 de ani, Sarah Kohan e un model australian care se mândreşte cu originile sale româneşti. 


Vara trecută ea a intrat într-o relaţie cu “Chicharito” Hernandez, cel mai cunoscut fotbalist mexican al momentului, iar acum se pregăteşte intens să devină mamă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

B/W moments ???? (???? @maxkindersley)

A post shared by moonstrucktraveller (@sarahkohan) on

,,Am crescut în Australia, dar de fapt sunt pe jumătate româncă şi pe jumătate australiancă”, e una dintre puţinele declaraţii date în presă de viitoarea soţie a lui “Chicharito”, cei doi anunţând de curând că nunta e inevitabilă.

Sarah e considerată o adevărată ,,prinţesă a Instagramului”, având peste un milion de urmăritori pe reţeaua de socializare, în special prin pozele sexy făcute în cele mai exotice locaţii de vacanţă din lume. Deşi se află în ultimele săptămâni de sarcină, ea continuă să-şi uimească în mod plăcut admiratorii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally some sun!!!!!!!!!! ????????☀️(????@fashionnova)

A post shared by moonstrucktraveller (@sarahkohan) on

“Nu pot să cred că am ajuns în trimestrul trei. Abia aşteptăm  să-l vedem pe fiul nostru!”, a fost mesajul transmis de Sarah fanilor ei, alăturând câteva fotografii topless incendiare, cu burtica de gravidă în prim-plan. Efectul a fost pe măsură, numărul “like”-urilor strânse într-o singură zi depăşind cifra de 70.000.

 

“E un bebe miraculos!”, spunea Sarah la începutul sarcinii, dezvăluind că a avut mari emoţii înainte să afle minunata veste. “A trebuit să mergem la un doctor pentru că aveam probleme cu ovulaţia şi cu ovarele. Exact când urma să încep un tratament, am rămas însărcinată pe cale naturală”, a detaliat frumoasa australiancă de origine română.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boy or Girl bump what do we all think???? ❤️ (???? by @ashleyfrangie)

A post shared by moonstrucktraveller (@sarahkohan) on

Până să-l cunoască pe “Chicharito” (30 de ani, fost fotbalist la Real Madrid şi Manchester United), Sarah Kohan s-a consacrat ca blogger de turism, cochetând în paralel şi cu modelling-ul.

De asemenea, Sarah şi-a făcut timp şi de şcoală, fiind studentă la drept la celebra universitate americană Harvard.

Foto: Instagramrelated posts