Inelul de logodnă al lui Tiffany Trump, evaluat de experți la 1,2 milioane de dolari


Tiffany Trump, fiica fostului președinte american cu Marla Maples, s-a logodit la Casa Albă în ultima zi de mandat a tatălui ei. Tânăra de 27 de ani și-a expus bijuteria cu care a fost cucerită de mai tânărul ei viitor soț.


Michael Boulous (23 de ani), fiul afaceristului de origini libaneze Massad Boulose, a cheltuit o sumă imensă pentru a-și impresiona iubita. Conform experților, inelul de logodnă primit de Tiffany Trump valorează între 1 și 1,2 milioane de dolari. Cu acești bani poți cumpăra un penthouse de lux din zona exclusivistă Aviatorilor din București.

Bijuteria rară, creație a designerului Samer Halimeh, are un diamant uriaș de 13 karate, flancat de două diamante în formă de trapez.

 

Designerul bijuteriei nu a dat detalii despre prețul de achiziție, ci s-a rezumat la a declara că a creat această piesă pentru „un cuplu de aur” cu o poveste de dragoste frumoasă.

Început de an cu aromă prezidențială. Felicitări cuplului de aur pentru logodnă”, a scris bijutierul în dreptul unei fotografii cu cei doi îndrăgostiți.

 

Tiffany Trump și Michael Boulous s-au cunoscut într-o vacanță, în Mykonos, Grecia. Ziarele scriu că ar fi făcut cunoștință chiar în clubul deținut de actrița Lindsay Lohan. La doar 23 de ani, tânărul ar avea deja în conturi o avere de 20 de milioane de dolari.

M-am logodit cu dragostea vieții mele! Privesc cu nerăbdare spre următorul capitol din viața noastră”, a scris Michael pe Instagram.

Michael Boulous a zburat cu avionul prezidențial, Air Force One, în ultima zi a de mandat a lui Trump. Viitorul ginere al omului de afaceri și-a însoțit logodnica în Florida, unde Donald Trump a sărbătorit finalizarea mandatului de președinte al SUA.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 14 – IHATEPINK & Bobospider: I-am făcut parastasul lui Jason în Friday the 13th

related posts

Modifică setările cookies