Influencerița care a făcut furori la o petrecere pe iaht. Dansul incendiar care le-a stârnit imaginația fanilor


Issa Vegas este o influenceriță fitness din SUA, care a adunat o comunitate impresionantă de urmăritori. Peste 9 milioane de oameni sunt atenți la postările ei de pe Instagram. Blonda cu un corp atletic reușește, de fiecare dată, să atragă atenția în public.  


Recent, aceasta s-a aflat la o petrecere pe un iaht, alături de prieteni. Issa Vegas a făcut un show de zile mari, dansând provocator în costum de baie. 

Un clip postat pe contul ei de socializare a adunat nu mai puțin de 1,6 milioane de like-uri. Admiratorii ei i-au lăsat și mii de comentarii de apreciere. 

„M-ai înnebunit cu dansul acesta”, „Această femeie ar putea pune capăt tuturor războaielor din lume. Cum poți să fii și drăguță, și inteligentă și, de asemenea, să știi să dansezi așa”, „Am făcut atac de cord”, „Ești unică”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor ei. 

Issa Vegas are 25 de ani și este de origine argentiniană. Modelul s-a mutat în California (SUA), unde își câștigă existența din contractele de publicitate pentru diverse branduri de lenjerie intimă, băuturi, dar și din activitatea de influencer fitness.

Sursă foto: Instagram/ issavegas

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies