Înmormântare cu… voie bună în familia Hadid. Gigi, la brațul noului iubit


Zâmbete și voie bună  - nici nu ai fi zis că este vorba despre o înmormântare. Surorile Hadid, Gigi și Bella, și fratele lor, Anwar, alături de iubita lui, cântăreața Dua Lipa, au condus-o pe ultimul drum pe bunica lor, cu zâmbetul pe buze.


Paparazzii nu i-au lăsat în pace pe membrii familiei Hadid nici macar la înmormântare. Aceștia au fost pe urmele lor și le-au fotografiat fiecare mișcare. Culmea e că, daca nu am ști că este vorba despre un eveniment trist, nici nu ne-am fi dat seama din fotografii… pentru că toată lumea este numai un zâmbet.

 

Gigi Hadid și-a făcut apariția alături de noul său iubit, Tyler Cameron, cunoscut pentru apariția sa în reality show-ul Burlăcița. Înainte de Tyler, Gigi a fost cuplată cu Zayn, Joe Jonas și Cody Simpson.

Vara asta, surorile Hadid au trăit un moment de panică în vacanța din Mykonos, unde au fost jefuite ca în codru.

Ele au venit pe insulă pentru a petrece cu familia ziua de naștere a surorii lor Alana, însă distracția s-a transformat în groază, când au descoperit că au fost jefuite.

 

Astfel, Gigi, în vârstă de 24 de ani, și Bella, în vârstă de 23 de ani, au rămas fără haine, poșete, bijuterii și ochelari de soare. Bunurile au fost furate din vilă când acestea ieșiseră în oraș.

Mohamed Hadid, tatăl celor două, a declarat pentru TMZ că fiicele sale au fost „traumatizate” de cele petrecute în vacanță.

Fetele cred că a fost vorba de cineva din interior, din moment ce personalul avea acces în spațiul rezervat de ele. Au simțit că poliția nu tratează cu prioritate jaful. De aceea, fetele au luat un avion privat și s-au întors acasă, potrivit unor surse apropiate.

Gigi Hadid a vorbit despre experiența să pe Instagram. „Am fost jefuită în Mykonos. Nu mă mai întorc. Nu recomand. Cheltuiți-vă banii în altă parte”, a scris ea.

 

related posts

Modifică setările cookies