Inna a pozat topless. Imaginea cu care i-a înnebunit pe internauți


Inna (34 de ani) are aproape 3 milioane de fani pe Instagram și este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. 


Inna le-a ridicat recent pulsul internauților după ce a postat pe contul de socializare o fotografie de la o ședință foto. În imaginea care a adunat peste 76.000 de aprecieri, artista apare topless și își etalează abdomenul fără cusur. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

“Ești superbă”, “Ce corp!”, “Te iubim!”, “Sexy”, “Ne-ai luat mințile”, “Inna, ce ne faci? Ești uimitoare”,  sunt câteva dintre comentariile postate de fanii îndrăgitei artiste.

Inna se bucură de soare și plajă în Atena, Grecia. Artista a postat și câteva imagini de la piscină și le-a arătat fanilor noua coperta Elle, a cărei protagonistă este.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

“Arăți fabulos, ca întotdeauna”, i-a transmis Mihaela Rădulescu. 

Inna se iubește cu Deliric

Inna trăiește o frumoasă poveste de dragoste și pare mai îndrăgostită ca niciodată. Anul trecut, în vară, artista a anunțat că se află într-o relație cu Deliric, iar de atunci cei doi se afișează mereu împreună.

Deliric activează în industria muzicală de foarte mulți ani și are o afacere care se pare că i-a adus foarte mulți bani. Ziarele estimează că business-ul său, brand-ul de haine numit PORC, are o cifră de afaceri de peste un milion de euro.

EURO 2020: Fotbalul se joacă la PRO TV 

 

related posts

Modifică setările cookies