Inna, apariție „prețioasă” într-un costum de baie ca o bijuterie. „Ești sexy și fierbinte”


Inna știe cum să-și surprindă cei peste 2,9 milioane de urmăritori de pe Instagram. Cântăreața nu odată și-a etalat corpul bine lucrat în costum de baie sau în ținute provocatoare. 


De data aceasta, apariția Innei a sucit mințile admiratorilor de sex masculin. Aceștia i-au lăsat sute de comentarii, când au văzut-o într-un bikini atipic. Slipii par mai degrabă un colier prețios decât un articol vestimentar.  (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Printre mesajele fanilor au fost și câteva mai îndrăznețe: „N-ai sânge să dai jos și pantalonii”, „No ăștia da chiloți șmechieri”, „Aoleu! Ce chiloți prețioși ai!”, „Mi-ar plăcea să te văd fără pantaloni”. 

Alții au complimentat-o, spunându-i că este un adevărat fashion icon: „Ador stilul tău”, „Ești cea mai frumoasă”, „Ar fi trebuit să devii designer de modă”, „Ești sexy și fierbinte”.

Printre cei care i-au comentat s-au aflat și prieteni din showbiz. „DAMN” , i-a scris Antonia în engleză, sugerând cât de bine arată. 

Sursă foto: Instagram/ inna

Vezi și: Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

related posts

Modifică setările cookies