Inna, despre planurile de căsătorie și despre dorința de a avea copii


Inna are o relație cu Răzvan Eremia, sau Deliric, așa cum îl cunosc fanii. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și le merge extrem de bine. 

Tag-uri: #Inna #copii #familie

Delirc activează în industria muzicală de foarte mulți ani și are brand-ul de haine numit PORC, cu o cifră de afaceri de peste un milion de EURO. 
 
În ultima perioadă, Deliric s-a dedicat mai mult lumii de business și mai puțin muzicii, dar în anii ’90, Deliric a fost un nume important în rap-ul din România. Tocmai de asta fanii așteaptă o colaborare între Inna și Deliric, mai ales în condițiile în care artista a declarat că, dacă vor avea proiectul potrivit, vor accepta asta. 
 
 
 
 
 
 
În ceea ce privește viața personală, Inna a declarat pentru Cancan ce intenții are când vine vorba de o familie:
 
„Nu m-am visat niciodată mireasă. Îmi doresc copii, mereu mi-am dorit copii,” a declarat artista. 
 
Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan sunt detectivii de la Masked Singer și vor căuta indicii, vor pune cap la cap informații și vor încerca să demaște cât mai multe vedete, în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV.

Anul acesta, Masked Singer este mai intens, mai neașteptat, cu mult mai multe măști și cu patru detectivi gata să descopere ce vedete își ascund identitatea. 

Vezi și: 

  • Inna, despre planurile de căsătorie și despre dorința de a avea copii

related posts

Modifică setările cookies