Inna, fotografie surprinzătoare într-o ipostază intimă! Fanii au reacționat: "ești perfectă"


“Nu, evident că nu m-am trezit așa!” scrie Inna lângă fotografia care a făcut aproape 18 mii de like-uri în mai puțin de o oră.


Fanii s-au arătat încântați să o vadă pe artista preferată într-o ipostază care ține mai mult de viața particulară a unei persoane: într-un halat de baie și cu un prosop de cap, ca și cum ar fi ieșit din duș. Apariție e una impecabilă, dar Inna mărturisește, mai în glumă, mai în serios, că nu e total nemachiată și nearanjată în această poză.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

no. of course i did not wake up like this. ????

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

 
Fotografiile postate de Inna pe contul de Instagram și de Facebook o arată pe artistă ca pe o femeie cu atitudine, care știe să fie sexy în absolut orice ipostază.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love this one from #YoTheAlbum ????

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

De curând, pe 14 august mai precis, Inna a împlinit 11 ani de carieră, o carieră deja internațională.  Mai mult, a strălucit pe scena festivalului Neversea, unde pentru o oră a cântat piese precum "Hot", "Sun is Up", "Cola Song", "Ruleta", dar și cele de pe noul album, "YO": "Iguana", "RA", "Tu Manera". Însoțită de opt dansatori și alături de band, cu un look sexy rock, INNA a făcut atmosfera și a spus  că se bucură să fie acasă, în România, la Constanța.

Pe PRO TV PLUS puteți vedea concertul Innei de la Neversea:

FOTO: INSTAGRAM/FACEBOOK

related posts

Modifică setările cookies