Inna, peste 100.000 de like-uri pentru o poză în costum de baie! Fanii cred că artista e gravidă


De câteva zile, Inna se află în vacanță în Cipru, acolo unde profită alături de Deliric, iubitul ei, de zilele însorite ale acestui început de vară.


Așa cum era de așteptat, cei doi artiști sunt foarte activi în mediul online și postează multe fotografii din locația în care se află. Spre exemplu, în urmă cu mai bine de 24 de ore, Inna a vrut să le arate fanilor cum arată în costum de baie, însă imaginea i-a pus pe gânduri pe internauți.

Fotografia a strâns rapid peste 100.000 de like-uri și aproape 1.000 de comentarii, fanii Innei de pe Instagram afirmând că artista pare însărcinată. „Vine barza sau mi se pare?”, „E graviduță Inna! Ce frumos”, „Nu te avantajează poziția” și „Mai îmbracă-te, Inna, că nu învață nimic copiii de la tine. Ce o să zică fetele mici când văd asemenea poze? Ești un exemplu pentru ei și trebuie să te comporți cum trebuie, nu așa. Faci doar rău, păcat că te-ai schimbat” au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Și Deliric a postat pe contul său mai multe imagini din Cipru, în unele dintre acestea el lăsându-se fotografiat în piscină, în timp ce purta pe cap pantalonii Innei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deliric (@deliric)

foto: Instagram Inna

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

related posts

Modifică setările cookies