Inna, primele declarații despre relația cu Deliric. Imaginile cu cei doi vorbesc de la sine despre povestea lor de dragoste


Inna și Deliric formează un cuplu, iar imaginile cu cei doi și declarațiile artistei despre relația lor țin prima pagină a tabloidelor.


Deși au încercat să își păstreze relația departe de ochii lumii, totul a fost ieșit la iveală după cxe Inna a publicat o fotografie pe contul de Instagram în care l-a etichetat pe Deliric.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tagged

A post shared by INNA (@inna) on

Se pare că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și deși până acum nu confirmaseră relația, cei doi au mai fost văzuți împreună, exprimându-și sentimentele unul față de celălalt fără rețineri.

INNA a fost însă cea care acum a confirmat relația: "Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți".

În urmă cu câteva zile, INNA a publicat pe Instagram o fotografie cu Deliric, cu ocazia zilei lui de naștere, alături de un mesaj special: "La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy bday to my fav. person and rapper in the world. @deliric ❤️ ????????????

A post shared by INNA (@inna) on

Deși este o perioadă dificilă pentru toată lumea din cauza pandemiei de coronavirus, INNA a lansat piese precum „Not My Baby”, „Sober” și „Nobody” și se pregătește intens pentru emisiunea Masked Singer România.

 

Răzvan Eremia, cunoscut publicului sub numele de Deliric, este un celebru rapper și membru al trupei CTC. Bărbatul este unul dintre cei mai admirați rapperi din România, deține brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă de rap. 

Sursă foto: Instagram

FULLSCREEN
Inna, primele declarații despre relația cu Deliric. Imaginile cu cei doi vorbesc de la sine despre povestea lor de dragoste
  • /

related posts

Modifică setările cookies