Inna, ținuta îndrăzneață, care a creat controverse în mediul online. Fanii nu s-au putut abține: " Ar trebui să te respecți”


Inna este una dintre artistele din România care jonglează nu doar cu stilul muzical, ci și cu cel vestimentar. Un adevărat cameleon, cântăreața strălucește în orice ținută creată, fie că este vorba de un stil feminin sau masculin. Recent, aceasta a pus la cale o ținută specifică preferințelor sale vestimentare, creând controverse în mediul online.

Tag-uri: #Inna #tinuta sexy

Adesea lipsită de inhibiții, Inna nu ezită să-și etaleze corpul în cele mai sumare ținute. Conștientă că este posesoarea unei siluete de vis, miniona tinde să îmbrace mereu haine cât mai sumare și decupate, iar ultima sa apariție întărește această idee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INNA (@inna)

Pasionată de moda, Inna a îmbrăcat una dintre cele mai rebele ținute de până acum, formata dintr-un costum de baie negru din două piese, o geacă supradimensionată neagră și cizme lungi, din piele. Intitulată „Dezbrăcâtă necorespunzător”, ținuta nu a fost pe placul tuturorilor fanilor ei, care au certat-o că se expune prea mult

"Cam nepotrivită ținuta", „Ești frumoasă, cânți extraordinar, dar de ce te expui așa?”/ „O femeie decentă trebuie să se îmbrace decent. Aia e adevărata frumusețe”/ „Nu mă așteptam să o văd în ținuta asta obscenă”/ „Îmi place mai mult de tine cu hainele pe tine ”/ „Nu știu de ce nu pozezi nud?! Ar trebui să te respecți”.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies