Inna vorbește pentru prima dată despre operațiile estetice pe care le are


Inna a început o sesiune muzicală intitulată „Dance Queen’s House”, care va dura 3 săptămâni, într-o casă spectaculoasă în afara Bucureștiului.


Toate momentele care au loc în casă și procesul creativ vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al Innei, dar și pe Instagram și Facebook, și vor fi traduse în engleză și spaniolă.

În cel de-al doilea episod de vlog, artista analizează poze mai vechi din cariera ei, dar și dintre cele mai recente, și vorbește pentru prima dată despre operațiile estetice despre care s-a scris și spus adesea. Inna admite că nu are niciun fel de operație estetică făcută, în ciuda tuturor speculațiilor.

Alături de artistă vor fi Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care Inna a lansat hituri precum „Ruleta”, „Iguana”, „RA”, „Tu Manera”, „Discoteka”, „Gimme Gimme”, „Heaven” și „Sun is Up”. În cele 3 săptămâni, împreună cu aceștia, Inna va compune și va lucra piese noi. În urma acestei sesiuni vor rezulta mai multe piese, dar cinci dintre acestea vor fi lansate într-un EP care va purta chiar numele „Dance Queen’s House”.

foto: PR Inna

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 26: Ce spune PR-ul Annei Lesko despre participarea ei la Ferma

related posts

Modifică setările cookies