Însărcinată în 6 luni, și-a făcut burtica să dispară: “E sănătos pentru bebeluș să faci așa ceva?”


Tammy Hembrow este una dintre cele mai apreciate influencerițe din Australia. 14 milioane de oameni o urmăresc pe Instagram, pentru filmulețele ei de fitness, dar mai ales pentru imaginile sexy pe care le postează. 


La numai 27 de ani, Tammy Hembrow este însărcinată cu al treilea copil. Australianca are deja o fetiță și un băiețel dintr-o relație anterioară, iar acum îl așteaptă pe al treilea cu logodnicul ei, Matt Poole, concurent renumit în concursurile Ironman.

Antrenoare de fitness, Tammy încă face sport în acest stadiu al sarcinii și își impresionează fanii cu forma fizică deosebită. Însă cel mai recent filmuleț postat pe TikTok i-a alarmat pe fani. Aceasta a făcut un… truc prin care i-a dispărut efectiv burtica. Admiratorii s-au speriat ca nu cumva această mișcare să  îi facă rău bebelușului.

 

@tammyhembrow

????????

♬ POOF BE GONE - KyleYouMadeThat

Tammy i-a liniștit spunând că este chiar recomandată în sarcină, mai ales că ea face și antrenamente. 

Australianca face exerciții cu greutăți, însă nu le recomandă și altor gravide. “Rutina mea este ca și înainte să rămân însărcinată, însă diferă intensitatea și greutățile pe care le folosesc. Iau în continuare shake-uri proteice. Gravidelor le recomand să își consulte medicul înainte să ia suplimente alimentare, pentru că fiecare sarcina e diferită”.

Tammy Hembrow este pe lista celor mai bogați tineri australieni, cu o avere estimate la 38 de milioane de dolari. De lângă faptul că este unul dintre cei mai de succes influenceri, aceasta are mai multe afaceri în domeniul fitnessului, deci nu este de mirare că a strâns atât de mulți bani.

related posts

Modifică setările cookies