Însărcinată în cinci luni, Gina Pistol se confruntă cu o problemă inedită


Gina Pistol se află la ora actuală în cel de-al doilea trimestru de sarcină, mai având doar câteva luni până își va cunoaște fetița. 


Deși este înaintată în sarcină, Gina Pistol a rămas la fel de activă, aceasta mărturisindu-le fanilor de pe Instagram, într-o serie de InstaStory-uri, că are filmări de dimineața până seara. De altfel, într-o postare recentă, vedeta a dezvăluit că îi este dificil să se trezească dis-de-dimineață, doar că are o problemă inedită cu pisica. Animalul ei de companie era probleme cu burta, iar Gina și-a întrebat fanii dacă să-i dea un medicament destinat oamenilor.

”Ajutor! Avem probleme. Mi-e milă de bietul blănilă, nu am timp să ajung la veterinar cu el. Filmez de dimineața până seara. Nu-i cel mai energic și fericit pisoi din lume. E minunat să te trezești dimineața cu treabă, of, Doamne”, a spus Gina Pistol, aflată, la răsăritul soarelui, în drum spre muncă. 

În aceleași InstaStory-uri, Gina Pistol s-a arătat entuziasmată de faptul că va merge să-și facă o analiză foarte importantă în sarcină, morfologia fetală de trimestrul doi.

 

Mugur Mihaescu, dezvăluiri șocante despre colegii săi de emisiune. ”Martalogii aia... ce-am aflat despre ei!”

FULLSCREEN
Însărcinată în cinci luni, Gina Pistol se confruntă cu o problemă inedită
  • /

related posts

Modifică setările cookies