Înșelată și torturată! Pamela Anderson s-a rupt definitiv de iubitul fotbalist


După o relație cu năbădăi începută în 2017, Pamela Anderson (51 de ani) pare să se fi despărțit definitiv de fotbalistul francez Adil Rami. Actrița cunoscută în special din serialul „Baywatch” a făcut o serie de postări răvășitoare pe Instagram, în care își acuză iubitul atât de infidelitate, cât și de violență.

Tag-uri: #Pamela Anderson

La numai o lună după ce Pamela și Adil au apărut împreună extrem de fericiți la un eveniment monden organizat la Paris, lucrurile au luat o întorsătură nedorită pentru amândoi.

„Ultimii doi ani (și mai mult) din viața mea au fost o mare minciună. Am fost păcălită, credeam că mi-am găsit marea dragoste. Am fost devastată să aflu că ducea o viață dublă. El glumea pe seama altor fotbaliști care aveau amante în apartamente aflate în apropierea soțiilor. Și îi numea monștri? El este un monstru. Cum e posibil să controlezi două inimi și două minți de femei în același timp. Sunt sigură că au fost și altele”, a scris Pamela în spațiul virtual, lăsând de înțeles că a fost înșelată de fotbalistul cu aproape două decenii mai tânăr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

„Narcisiștii nu se schimbă, sociopații nu se schimbă. E cel mai mare coșmar al meu. Voi părăsi Franța acum. El a încercat să-mi trimită flori, scrisori, dar nu le accept. A venit la hotelul meu, dar a fost dat afară. Am un bodyguard pentru că mă sperie. M-a rănit și m-a amenințat de multe ori”, a mai precizat Pamela Anderson, plăngându-se de comportamentul violent al lui Adil Rami.

„Nu are respect pentru nici o femeie, în afară de mama lui, dar cred că a mințit-o și pe ea. E dureros și trist. Voia să se însoare cu mine și să mă iubească toată viața? Mă simt folosită și trădată. Dar trebuia să-mi dau seama. Gelozia lui, tortura emoțională și fizică la care m-a supus au fost o oglindă a acțiunilor sale. Am vrut de 10 ori să mă despart de el, dar de fiecare dată îmi spunea că el moare fără mine și că o să ajungă la terapie”, a completat actrița nord-americană.

Pamela Anderson și Adil Rami s-au cunoscut în 2017 la cursa de Formula 1 de la Monte Carlo, s-au mai despărțit o dată în 2018, dar s-au împăcat la începutul acestui an.

related posts

Modifică setările cookies